Grafiflex uw grafisch flexibele ontzorger

Drukkerij

CTP operator

Nodig

Freelance CTP operator nodig? Snel en ervaren

freelance dtp operator nodigSnel een ervaren freelance CTP operator nodig voor de Prepress afdeling van uw grafisch bedrijf. Vakanties, ziekteverzuim, thuisquarantaine door Corona (thuisblijven), zwangerschapsverlof, personeel met verlof of gewoon top drukte.
Als ervaren allround Prepress medewerker verwerk ik tijdelijk de orders volgens productieplanning in de prepress workflow (Agfa ApogeeX). Hierbij controleer ik de verwerkte orders op technische haalbaarheid, kwaliteit en juiste verwerking.
Kennis van colormanagement en verschillende softwarepakketten (ApogeeX, Preps, Adobe cc e.d.). Uiteraard ben ik bereid om onregelmatige diensten te draaien ook in de weekenden. CTP-operator nodig voor één dag of meerdere dagen in de week of maand informeer nu naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Tijdelijk en zeer flexibel inzetbaar 24/7.

Grafiflex is zich ervan bewust dat niet elk grafisch bedrijf dezelfde CTP-apparatuur en daarbij behorende software heeft. Heeft uw bedrijf op korte termijn behoefte aan een CTP-operator neem contact met ons op.

Grafiflex komt n.l. vrijblijvend bij uw grafisch bedrijf langs om een bepaalde periode mee te draaien met uw huidige CTP-operator. Na de afgesproken periode is Grafiflex volledig inzetbaar en ervaren met de apparatuur en afgesproken werkwijze binnen uw organisatie.

 

Grafiflex is

 

Voor een afspraak bel gerust tel:+31653228818 of stuur een mail info@grafiflex.nl